5 razloga zašto su korporativne proslave važni događaji

Sadržaj

  korporativne proslave

  Mnogi poslodavci odbacuju ideju o korporativnim proslavama, samo zato što ih nije jednostavno organizovati. Ovakva vrsta zabava u mnogim slučajevima zabrinjava i same zaposlene (iz tog razloga što korporativne proslave doživljavaju dosadnim ili ih doživljavaju kao prekovremeni rad).

  Međutim, kompanije koje organizuju proslave za svoje zaposlene smatraju da su one zaista važne u odnosu sa zaposlenima i da ih treba održavati.

  VREME JE ZA SLAVLJE!

  Bila je to prilično stresna godina. Zašto ne biste svom timu priredili nešto čemu bi se radovao? Organizovanje korporativnih proslava i team building događaja – posebno tokom godine – mogu motivisati vaše najbolje zaposlene. Ovakva vrsta odmora od posla je takođe dobra i za vas. Korporativne proslave i Team building događaji mogu učiniti da se vaši radnici ne osećaju kao radne mašine i time podstaći njihov timski duh.

  korporativne proslave

  OMOGUĆAVA ZAPOSLENIMA KOMUNIKACIJU SA NADREĐENIMA

  Neki zaposleni se raduju korporativnim proslavama ili team building događajima tokom cele godine zato što je to jedinstvena prilika da sa svojim poslodavcima razgovaraju u opuštenijoj atmosferi. Tokom proslave svojim poslodavcima mogu predstaviti svoje ideje bez ustručavanja i preterane brige o načinu prezentovanja same ideje. Takođe, prilikom ovakvih vrsta proslava zaposleni imaju priliku da razgovaraju sa poslodavcima sa kojima na poslu nemaju direktni kontakt. Za mnoge zaposlene ovakve ‘petominutne’ šanse da sebe učine vidljivijima, mogu povećati njihovu želju za radom i napredovanjem.

  OMOGUĆAVA POSLODAVCIMA DA SE LIČNO ZAHVALE  NAJVREDNIJIM ZAPOSLENIMA

  Kompanije se mogu opredeliti na održavanje male ali nezaboravne proslave na kraju godine kao znak zahvalnosti svim zaposlenima za sav uloženi napor ne praveći razliku između njih.

  korporativne proslave

  PODSTIČE KOMUNIKACIJU MEĐU ZAPOSLENIMA

  Lakše je sebe videti kao deo tima dok uživate u prijatnoj atmosferi proslave nego kada ste u stresnoj situaciji. Na poslu, zaposleni se zapravo mogu međusobno takmičiti, raspravljati, što dovodi do nemilih stresnih situacija. Ovakve stresne situacije su uzrok sukoba medju zaposlenima. Atmosfera zabave koje organizuje kompanija mogu takve odnose izgladiti i u velikoj meri doprineti poboljšanju odnosa medju zaposlenima.

  KORPORATIVNE PROSLAVE MOTIVIŠU ZAPOSLENE

  Dobro isplanirane korporativne proslave su odlična prilika za uvođenje tima u narednu godinu, ovakve proslave obnavljaju timski duh svih zaposlenih. To će im omogućiti da ostanu motivisani i usresređeni. Takođe, tokom ovakvih proslava zaposleni imaju priliku da svoje kolege vide u drugačijem, boljem i pozitivnijem svetlu

  A ako vam je potrebna pomoć u organizaciji korporativne proslave ili izboru lokala za vašu proslavu slobodno nas kontaktirajte, zajedno ćemo naći najbolje rešenje.