Gde proslaviti dan zaljubljenih?

Sadržaj

  gde proslaviti dan zaljubljenih u beogradu

  Restoran Panorama, VII sprat, Hotel Slavija Garni. 

  Dragi naši, bliži nam se još jedan lep praznik možda i za nijansu lepši od drugih pošto slavi ljubav i zaljubljenost, a s obzirom da nakon njega slede dva neradna dana (15. i 16. februar)  povodom dana državnosti Republike Srbije, shvatili smo to kao idealnu priliku i povod za veselje uz raskošnu  svečanu večeru i kvalitetan muzički program.

  Kazu da je statistčki najviše veza započeto za praznike ovog tipa kao sto je Dan zaljubljenih, 8.mart itd. Zato želimo da pozovemo sve one koji još uvek nisu zaljubljeni da nipošto ne sede u kući te večeri  i dođu 14.2. na gala večeru i možda baš u intimnoj atmosferi Panorame, sa najlepšim pogledom na novu spektakularnu fontanu i centar Beograda, se zaljube 🙂 ili ako nista drugo izvanredan provod – Garantujemo! 🙂  A vi koji jeste zaljubljeni, proslavite svoj praznik u jednom od najintimnijih i najromantičnijih restorana u gradu, i cašom omiljenog pića nazdravite sa vašim partnerom dok se pod vasim nogama pruza pogled na prelepi centar naše prestonice!

  Muzika : 


  IZAZOV bend i Ana Sarić! – Majstori štimunga , mućkaju lagani koktel stranih i domaćih evergrinova uz primese mediteranskih stvari a zatim poslužiti dobru dozu najboljih ex-yu pop rock hitova, pa ćemo polako kroz noć uz zabavnjake doći i do narodnjaka, ali sve sa ukusom i dobrom selekcijom.

  Hrana – Svečana večera! Posluga za stolom!

  Glavno jelo : – Pileće belo,  Rozbif u sosu od zelenog bibera , Pljeskavica.

  Salata : – Salata od kupusa sa paprikom I prazilukom.

  Prilog : – Pekarski krompir.

  Poslastica : – Voćni kolač.

  Piće – All inclusive paket  Whiskey , Vodka, Domaća rakija (šljivovica, loza, dunja, kajsija…),  Pelinkovac, Vinjak, Vermut, Vino:  Plantaže, Rubin, Tikveš (crveno, belo, rose ) , Pivo – Jelen,  Bezalkoholna pića : Mineralna voda ( gazirana I negazirana )- Vrnjci , Coca cola, Fanta, Sprite, Biter lemon, Sok od naranže, Sok od jabuke, Sok od breskve, Kafa : Domaća i espresso.

  + Kokteli : sex on the beach, Blue Lagoon, Red Frog, Sky Lite!

  CENA : 18 eur po osobi, u cenu ulazi svečana večera, neograničena konzumacija pića, i sedeće mesto za svečanim stolom. U ponudi nemamo barske stolove samo klasična restoranska sedenja.

  Info telefon : 060 434 66 22 (call, viber, whats app).

  Pridružite nam se i budite deo najboljeg provoda u gradu za Dan zaljubljenih, u centru dešavanja u Hotelu Slavija! VII sprat, Restoran Panorama!

  Kao svake godine za vas smo spremili razna iznenađenja (nagrade za najveseliji sto, za najlepši par, trubači itd.).


  Važna napomena! ! ! 
  Mogućnost plaćanja iz inostranstva, kao i dostave karata brzom poštom širom Srbije! 

  gde proslaviti dan zaljubljenih u beogradu gde proslaviti dan zaljubljenih u beogradu gde proslaviti dan zaljubljenih u beogradu