Ideje za proslavu 18. rođendana

Sadržaj


  Odlučivanje o temi, dekoru i stilu 18. rođendana može biti teško. Oni su i dalje vaše dete, ali ovo je njihov debi u odraslo doba, i vr
  eme je za prelazak na zabavu koja je za odrasle. Postoji formula za proslave mladih rođendanskih zabava, nekoliko zabavnih igara i torta obično završe posao. Ali 18. rođendan je nešto posebno. Vaš tinejdžer preduzima svoje prve korake u odraslo doba i verovatno želi dobru proslavu.

  Organizujte zabavu iznenađenja za vašeg omiljenog 18-godišnjaka. Zabava iznenađenja je odličan način proslavljanja mrođendana ili posebne prilike.

  Mesta gde možete da organizujete rođendan

  Kod kuće: Hosting zabave kod kuće ima nekoliko velikih prednosti – tačno znate koje su mogućnosti kao i resursi dostupni, i čini se lako. Plus, besplatan je! Mane? Morate biti ekstra snažni u vezi takve proslave, a posebno u vezi hrane. Morate uslužiti gosta na proslavi nekoliko puta tako je najbolje da se obezbedite ogromnom količinom hrane. 

  Park, bazen ili drugi spoljni prostor: Moraćete da transportujete svu opremu za žurku i hranu tamo, ali park ili bazen nudi sve vrste povremenih mogućnosti za proslavu. Neki vam omogućavaju da rezervišete izlete za piknik i roštilj za male troškove, zato je park idealan u lepim vremenskim uslovima.

  Omiljeni restoran: Omiljeni bistro vašeg punoletnika, kantina ili suši bar je odlično mesto za manji skup, pogotovo ako restoran ima privatnu sobu. Možete izvući tinejdžera na porodičnu večeru i umesto njega ga iznenaditi sa ne-porodičnom večerom. Uverite se da ćete sve unapred organizovati – od upravljanja restoranom, od veličine stola do hrane i pića. Neki restorani preferiraju da unapred naručujete asortiman hrane i pića koji će se služiti što pomaže u uklanjanju neugodnosti i vezano za plaćanje. Domaćini proslave treba da planiraju da plate ceo račun.

  restoran šest topola

  Proslava punoletstva u diskoteci

  Ovo je zasigurno najpopularniji vid obeležavanja proslave rođendana, naročito punoletstva. U zadnjih par godina proslava rođendana u noćnom klubu postala je pravi hit! Ne samo da ćete se osloboditi organizacije proslave već čete svojim gostima, a i sebi napraviti veče za pamćenje.

  Prilikom odabira kluba za Vašu proslavu obratite pažnju na kapacitet prostora, ukoliko očekujete manji broj gostiju izbegavajte klubove sa velikim kapacitetom jer “prazan” klub loše utiče na atmosferu.

  Bitna stavka je i menadžment kluba, organizaciju svog najbitnijeg rođendana morate poveriti profesionalcima jer samo tako možete biti sigurni da će sve proći u najboljem redu.

  Lokacija kluba je takođe važna, predpostavimo da Vam gosti dolaze iz različitih delova grada u tom slučaju birajte prostore iz centra da bi svima bilo lakše da doću.

  Cena zakupa imajte u vidu da skuplje ne znači uvek i bolje. Cena proslave u nekim klubima je skuplja ne zbog kvaliteta iste već zbog većih troškova koje sam prostor ima. Zato napravite poređenje između više klubova – šta koji nudi i po kojoj ceni.

  Pogledajte prostere iz naše ponude za proslavu važeš punoletstva i sigurni smo da čete pronaći nešto po vamšem ukusu. https://gdeproslaviti.com/tip-proslave/18-rodendan/

  Avantura limuzinom

  Malo skuplja, ali luksuznija opcija proslave uključuje rentiranje limuzine na par sati. Ova ideja naročito privlači devojke tinejdžera koji vole ideju glamurozne noći u gradu. Oni mogu da obilaze grad, da prave glamurozne fotografije jedni drugih id a odu na večeru u omiljeni restoran pa nastave u neki od poznatih klubova u gradu.
  Posetite ovaj link ukoliko želite da saznate više o iznajmljvianju limuzina https://gdeproslaviti.com/dodatne-usluge/iznajmljivanje-limuzina/