Bliži vam se rođendan: evo ideja kako da ga proslavite

Sadržaj

  Rođendani su prava prilika da se na jedan dan osećamo najvažnijima. Nama najdraži dan u godini kada očekujemo različite vrste iznenađenja iziskuje i određeni budžet za proslavu. Prijatelji i rodbina su uvek na popisu onih koje želimo počastiti te nam je cilj okupiti sve one koji nam nešto znače u životu i s kojima želimo podeliti rođendansku sreću. Mnogi ponekad ne znaju kakvu bi proslavu organizovali zbog financijskih nemogućnosti. Međutim, ipak ne treba uvek svaka zabava pa i rođendanska proslava zahtevati prevelike iznose. Donosimo vam nekoliko ideja koje su svakome dostupne i financijski prihvatljive.

  Piknik

  Bliži vam se rođendan: evo ideja kako da ga proslavite 1

  Ako postoji neko lepo mesto u prirodi, u blizini vaše kuće ili omiljeno mesto vas i vaših prijatelja onda se možete zaputiti tamo. Za ovakvu vrstu zabave ne trebaju vam veći novčani iznosi već možete potrošiti minimalni novac kako bi napravili lagane zalogajčiće..

  Društvene igre

  Bliži vam se rođendan: evo ideja kako da ga proslavite 2

  Svi ljubitelji društvenih igara mogu i svoj rođendan provesti u dobrom društvu u napetoj atmosferi. Društvene igre su se pokazale kao vrlo dobra zabava koja će pružiti zanimljive i nezaboravne trenutke.

  Filmski maraton

  Bliži vam se rođendan: evo ideja kako da ga proslavite 3

  Možete pozvati svoju ekipu kod kuće i napraviti filmski maraton najdražeg režisera, komedija ili filmskih serijala koje preferirate.

  Klasična zabava

  Bliži vam se rođendan: evo ideja kako da ga proslavite 4

  Ako se odlučite na klasično slavlje rođendana onda svakako morate računati na povećane izdatke za piće. Kako bi prošli povoljnije, možete pozvati manji broj ljudi kako bi prošli što povoljnije. Pozovite samo najuže prijatelje..

  Rođendanska proslava u klubu

  Ukoliko pripremate proslavu za veći broj gostiju, najpraktičnije Vam je da zakupite neki klub ili kafanu. Zakup prostora za privatnu proslavu neznači uvek da za to treba izdvojiti veliku svotu novca. Ovaj vid proslava rođendana je sve popularniji kod nas iz tog razloga postoje prostore koji se bave isključivo organizovanjem rođendana.
  Mi Vam na jednom mestu nudimo sve opcije za iznajmljivanje kluba/kafane za proslavu rođendana. Prednost prilikom proslave rođendana u ugostiteljskom objektu je taj što ne morate da se maltretitare oko organizacije jer će se menadžment kluba postarati za to, vaše je samo da se opustite i slavite Vaš dan.