Kako da upotpunite proslavu venčanja

Sadržaj

  Spremni ste da nađete stil  proslave venčanja koji vam odgovara? Pogledajte ove neverovatne ideje za inspiraciju van uobičajenog.

  Luksuzna prijemna soba

  Dajte gostima mesto za druženje između plesnih pauza kreiranjem dnevne sobe kod recepcije. Ispunite prostor sa kaučem ili stolicama i puno jastuka u koje bi svi potonuli. To je savršen način da svi ostanu na zabavi čak i kada se odmaraju. Stvarno želite da im ugodite? Zatvorite prostor sa zavesama da biste kreirali VIP momenat.

  Prijem

  Već možete planirati da vaši konobari prate goste na svoje mesto za ceremoniju, ali uzmite u obzir hostove i hostese. Oni sprovode goste do njihovih stolova i čine celokupno iskustvo  i doživljaj proslave na nivou.

  Prevoz gostiju

  Ako planirate da svoje goste odvezete sa svečanosti do prijema, putovanje je deo zabave tako što ćete iznajmiti ozbiljan prevoz. Prevezite ih do proslave venčanja putem novih visina uz vožnju balonom, takođe možete iznajmiti limuzinu ili old tajmer.

  Kokteli pre ceremonije

  Vaši gosti neće očekivati nikakvo piće do prijema, pa im prijatno iznenađenje pružiti postavljanje stolova punih lakih napitaka na putu ka svečanosti. Samo nemojte služiti ništa previše jako – mislite: mimoze ili voćne ledene čajeve koje mogu piti pre nego što sednu (i ne zaboravite da imate i bezalkoholne verzije!).

  Nestandardne kartice prijema venčanja

  Umesto papirne kartice koja će se izgubiti ili baciti, napravite svoje kartice zahvalnosti u nešto vredno zadržavanja (ili jedenja!). Probajte personalizirane torte sa imenima gostiju i brojevima stola koje su napisane na njima (ili na slatkoj oznaci), ili urezane martini naočare sa njihovim imenima.

  Ukoliko još tražite idelan restoran ili svečanu salu gde bi ste organizovali venčanje pogledajte prostore iz naše ponude – prostori za venčanje.