Hotel Majestic: Ekskluzivna destinacija za Vaše nezaboravne proslave u srcu Beograda

Upoznajte Hotel Majestic: Simbol Elegancije i Tradicije

Dobrodošli u Hotel Majestic, čarobno mesto gde se spajaju elegancija, tradicija i savremeni luksuz. Smestite se u srcu Beograda, uživajte u našem art deco ambijentu, i doživite proslavu koju nikada nećete zaboraviti. Od venčanja i rođendana do korporativnih događaja, Hotel Majestic obećava događaje koji prevazilaze očekivanja.

Zapanjujuća Arhitektura i Unikatni Enterijer

Hotel Majestic, proglašen istorijskom znamenitošću, impresionira svojom arhitekturom i enterijerom. Naš veliki salon i svečana sala su savršena kombinacija luksuza, umetnosti i funkcionalnosti, sa originalnim umetničkim delima i sofisticiranim dekorom.

Lokacija koja Inspiriša

Smešten u pešačkoj zoni, okružen kulturnim bogatstvima Beograda, Hotel Majestic nudi pristup najboljem od grada. Uživajte u blizini Knez Mihailove ulice, Narodnog pozorišta i Kalemegdanske tvrđave, a sve to samo nekoliko koraka od naših vrata.

Proslave kao iz Snova

Naš veliki salon sa kapacitetom od 200 mesta i svečana sala sa 180 mesta su stvoreni za stvaranje nezaboravnih trenutaka. Bilo da planirate bajkovito venčanje ili svečanu večeru, naše osoblje će se pobrinuti da svaki detalj bude savršen.

Mesto susreta svetske elite

Kroz istoriju, Hotel Majestic je ugostio mnoge poznate ličnosti, uključujući i filmske zvezde kao što je Elizabet Tejlor. Naš hotel je simbol prestiža i kvaliteta.

Rezervišite Hotel Majestic Za Vašu Sledeću Proslave

Otkrijte zašto je Hotel Majestic idealno mesto za vaše važne događaje. Kontaktirajte nas danas i započnite planiranje događaja koji će se pamtiti generacijama.

Glavna konferencijska sala

Naša renovirana konferencijska sala na drugom spratu hotela, sa kapacitetom od 150 mesta, opremljena je najmodernijom tehnologijom i poseduje dve prevodilačke kabine. Tu smo da vam pomognemo da organizujete vaš uspešan poslovni sastanak ili seminar. Takođe nudimo uslugu keteringa za događaje organizovane u konferencijskoj sali.

Pogledajte Meni

Lokacija

Kontaktirajte nas