Hotel Majestic se nalazi u samom srcu Beograda još od 1936. godine. Smatra se jednim od simbola Beograda. Zaštićen je kao jedna od istorijskih znamenitosti Beograda. Hotel je prva art deko zgrada ove vrste u glavnom gradu koju je projektovao arhitekta Milan S. Minić, ujedno i prvi vlasnik hotela. Hotel Majestic je njegov najznačajniji rad u skladu sa tadašnjim evropskim standardima. Zgrada je spoj arhitekture, vizuelne i primenjene umetnosti što se može uočiti i u načinu na koji je celokupan enterijer urađen.

Veliki Salon

U salonu se nalaze slike od neprocenjivog značaja , neke datiraju još od osnivanja hotela 1936.godine, a neke su čak i iz vremena pre osnivanja. Uživajte u piću, ručku ili večeri, okruženi bogatom istorijom i prefinjenošću.

Uputute se u naš salon na kafu ili probajte naš specijalni tartar biftek pripremljen samo za vas, direktno na vašem stolu. Kapacitet: 200 mesta.

Svečana Sala

Svečana sala je pre svega namenjena za venčanja  i ostale posebne događaje u vašem životu. U Sali se služi i hotelski doručak. Kapacitet: 150 mesta.

Glavna konferencijska sala

Naša renovirana konferencijska sala na drugom spratu hotela, sa kapacitetom od 150 mesta, opremljena je najmodernijom tehnologijom i poseduje dve prevodilačke kabine. Tu smo da vam pomognemo da organizujete vaš uspešan poslovni sastanak ili seminar. Takođe nudimo uslugu keteringa za događaje organizovane u konferencijskoj sali.

Cena na upit

Lokacija

Kontaktirajte nas