Lepo okruženje i ambjent su veoma bitni ako želite da impresionirate poslovne partnere i saradnike. Mi vam predstavljamo lokale koji mogu biti idealni za vaš poslvni ručak.

Poslovni ručak se priređuje povodom uspešnog obavljanja ili sklapanja izvesnih poslova i treba ga zakazivati unapred. To je praksa većine priređivača koji pošalje svog predstavnika ili dođe lično i sa predsavnikom ugostiteljske radnje (šef sale ili direktor restorana) ugovara meni i piće.
Tom prilikom dogovara i ostale pojedinosti koje mogu biti vezane za organizaciju i priređivanje poslovnog ručka.
To bi na primer mogle biti sledeće pojedinosti: određivanje prostorije (poslovni ručak može biti servisiran u zasebnoj prostoriji), usluživanje aperitiva, o vrstama aperitiva, štampanje meni karata, eventualni raspored za stolom, držanje zdravice, usluživanje šofera sa ručkom i sl.
Od pravilnog dogovora će zavisiti i ishod celokupnih priprema i toka služenja poslovnog ručka.

Za poslovni susret najsigurnije je odabrati provereni restoran, u kojem se može poslužiti nešto od domaće i međunarodne kuhinje.

Poznata je činjenica da se, kako u svetu, tako i kod nas, mnogi poslovi sklapaju za ručkom ili večerom. Ta činjenica ne čudi s obzirom na to da se oko stola ljudi uvek okupljalju u dobrom i opuštenijem raspoloženju, podstaknuti kvalitetno pripremljenom hranom i posluženim pićima.

Poslovni sastanci uz hranu neizostavan su deo poslovnih protokola, dogovora i sklapanja poslova.

Iako se čini jednostavnim, odabir pravog restorana možda je najvažniji.. odvedite poslovne partnere na ručak, razgovarate, sklopite posao, i uz saradnju sa ‘Gde Proslaviti’ organizujte sjajan poslovni ručak.