Pronadjite previ Restoran, Halu, Hotel za proslavu vaseg Vencanmja / Svadbe - BEograd 2019

Svaka ljubavna priča je prelepa ali vaša treba da bude jedinstvena.Neki trenuci se pamte ceo život, a venčanje je svakako jedan od najbitnijih događaja.

Znamo koliko je zahtevno i teško odabrati pravi prostor za proslavu vašeg venčanja, budući da je Beograd grad koji nudi mnogo izbora i opcija ali samo neke su savršene za vas i vredne pamćenja.

Mi imamo rešenje za Vaše venčanje. Dozvolite nam da vas posavetujemo i predočimo Vam najbitnije stvari vezane za odabir lokala koje će vam pomoći pri odabiru Vašeg prostora iz snova.

Prostor za venčanje je najveći izazov pri organizaciji svadbenog veselja i iz tog razloga se sve više naših sugrađana odlučuje da angažuje profesionalce. Ukoliko se odlučite da nama prepustite organizaciju ili Vam je potreban savet, predlog, kontaktirajte nas i dozvolite da Vam svojim iskustvom pomognemo da upriličite Vaš savršen dan venčanja.

Želite da sami organizujete venčanje? I tada smo tu za Vas, evo par saveta kako da odaberete savršen prostor za vaše venčanje:

1. Odaberite prostor koji odgovara Vašem karakteru

Svaki par je jedinstven, odaberite prostor koji će odgovarati vašem ukusu i ukusu vašeg partnera. Bez obzira da li želite da to bude splav, klub, lokal ili restoran odaberite prostor koji odgovarati oboma.

  1.  Držite se budžeta

Da moguće je pronaći fenomenalne prostore sa jedinstvenim ambijentom, čak i za najmanje budžete. Pre nego što se upustite u potragu savrsenog prostora pričajte sa partnerom i roditeljima i odredite iznos koji želite i možete da potrošite na lokal.

  1.  Lokacija

Jedna od najvaznijih odluka koju će te doneti je gde da proslavite venčanje. Verovatno će te imati prijatelje i porodicu koji dolaze iz cele Srbije i inostranstva na Vaše venčanje, tako da bi lokacija trebala da bude mesto na koje mogu svi lako da dođu i prisustvuju. Razmišljajte o starijim članovima Vaše porodice koji možda ne mogu da se popnu uz puno stepenica, kao i o najmlađima kojima moramo obezbediti siguran i prikladan prostor.

  1.  Prostor

Uzmite u obzir listu zvanica, broj gostiju i šta želite da se dogodi u samom prostoru. Želite da upriličite svadbeno veselje sa 300 gostiju ili malu i intimnu ceremoniju za Vas i vaših 10 gostiju.

  1.  Poslušajte preporuke i predloge

Na Vaš veliki dan želite da sve prodje glatko od početka do kraja. Pročitajte recenzije i preporuke za prostor koji razmatrate, kako su se drugi proveli i kakva iskustva su imali.

  1.  Zadržite kontrolu

Napravite listu stvari oko kojih NIKAKO ne želite da pravite kompromise na proslavi venčanja. Ukoliko želite vatromet, čokoladnu fontanu, skulpturu od leda ili odredjeni ketering onda to i ostvarite. Prostor koji ste odabrali može da Vam pomogne i ostvari Vašu zamisao? Onda znate da ste na pravom putu :).

  1.  Razmišljajte o osvetljenju

Često zaboravimo na osvetljenje u prostoru. Nema smisla imati najlepši prostor za proslavu venčanja ukoliko niko ne može da ga vidi. Postarajte se da ima dovoljno osvetljenja koje se uklapa u temu Vašeg venčanja i ambijent.

  1.  Pogledajte prostor bar dva puta pre nego što donesete odluku

Nemojte žuriti i obavezno posetite Vaše top izbore 3,4 puta pre nego se obavežete. Nemojte žuriti u izboru jer odabir prostora utiče na sve druge elemente venčanja, više o tome možete pročitati u našem veoma popularnom blog postu ovde.

  1.  Zaljubite se u prostor

Svi znamo kada se zaljubimo, kada prvi put ugledamo ono nešto što ispunjava naša očekivanja, i kada jednostavno znate da je to pravi izbor. Ukoliko imate taj osećaj i možete sebe da zamislite kako plešete prvi ples u tom prostoru onda je on savršen za Vas i potraga je završena.

  1.  Budite maštoviti i otvoreni za različite ideje

Ponekad neki prostor nam na prvi pogled ne deluje da može da zadovolji naša očekivanja, neće Vas svaki prostor oduševiti na prvi pogled. Međutim često upravo ti neočekivani prostori mogu da učine Vaš dan venčanja savršenim. Budite otvoreni za različite lokacije, prostore, ideje i teme jer možete biti iznenađeni šta sve tada možete pronaći.

Želite pomoć pri odabiru prostora i još mnogo toga što uključuje proslava venčanja? Pročitajte kako još možemo da Vam pomognemo.

Iskoristili smo naše iskustvo u organizaciji venčanja i spremili za Vas selekciju prostora za venčanja u Beogradu koje mi preporučujemo.

Budite gost na spopstvenom venčanju dok mi brinemo o svakom detalju.
Izgovaranje “da” učinit će Vas najsrećnijim što ste ikad bili. Podelite radost sa svojim gostima na proslavi koja je puna slatkih iznenađenja i prijatnim detaljima.

 Postoji toliko različitih vrsta proslava za venčanje, a mi ćemo vam je organizovati prema vašem stilu i budžetu.

Koktel prijem može biti elegantan i sofisticiran, i  može omogućiti vašim gostima da se stvarno druže i upoznaju jedni druge. Gosti imaju tendenciju da budu malo opušteniji posle jednog obroka, i često se osećaju kao da se odlično zabavljaju.

Najstarija.. klasična i zvanična vrsta svadbenih proslava, večera ili buffet vam omogućava da zaista proslavite svoje venčanje, ugostite sve prisutne, a potom svi izađite na plesni podijum.  Vaši gosti će se osećati kao da ste stvarno potrudili i na proslavi osećati posebnim.  Tipično, ovo je najskuplji tip venčanja. Posle sat ili dva plesa, vaše goste možda ponovo poseti apetit. Pružite im “iznenađujuće” poslastice..

Učinite svojim gostima da se osećaju kao VIP osobe sa vrećama dobrodošlice koje prevazilaze standarde.

Vaš prvi ples će biti jedan od najvažnijih momenata proslave venčanja, i time dodajte posebnu notu vašoj proslavi i obavezno sve snimite i fotografišite.  Ako je vaša pesma spora i romantična, sveže cvetne latice umesto konfeta neka padaju sa plafona..

U organizaciji Vaše proslave Vam nudimo: Prostor, muziku, rasvetu i ozvučenje, profesionalno fotografisanje i snimanje, odela i venčanice, burme, iznajmljivanje limuzina i oldtajmera, dekoraciju, torte, kolače i ketering.