Proslava 18. rođendana je poseban trenutak u životu svake osobe, nešto što se pamti celog života, pa je zato i bitno da celokupna organizacija protekne besprekorno. Iznajmljivanje kluba za 18. rođendan je najpopularnija opcija kod ovakvih proslava, a mi vam na jednom mestu predstavljamo sve lokale za 18. rođendane u Beogradu koje možete uzeti u zakup.

KAKO ODABRATI PRAVI PROSTOR ZA ROĐENDAN

Proslava 18. rođendana simbolično označava ulazak u svet odraslih i zato je svakom tinejdžeru bitno da ga obeleži na pravi način. Većina se odlučuje da svoj 18. rođendan proslavi tako što iznajmi klub ili kafanu svečano za tu priliku i samo za svoje goste. S obzirom na veći broj zvanica ovo je pravi izbor, a s obzirom na to da je zakup lokala sa sve osobljem, ozvučenjem i rasvetom izuzetno povoljan ovo predstavlja i najpovoljniju opciju.

Iznajmljivanje kluba za 18. rođendan je popularnija ali i zahtevnija opcija od proslave rođendana u kućnom ambijentu. Imajte u vidu da svaki prostor za proslavu rođendana ima svoju specifičnost, zato je bitno da unapred znate kako želite da Vaša rođendanska proslava izgleda. Ukoliko organizujete proslavu za manji broj gostiju izbegavajte klubove sa velikim kapacitetom. Savetujemo Vam da birate prostore koji su locirani u centru grada, kako bi gostima olakšali dolazak, izbegavajte prostore na periferiji grada osim ako većina gostiju nije iz tog kraja.

PIĆE I HRANA

Slavljenik može doneti svoje piće u klub u kome proslavlja svoj 18. rođendan, ali je svakako jednostavnija opcija da se dogovori sa lokalom i plati simboličnu cenu za koju će dobiti neograničenu konzumaciju dogovorenog pića za sve goste. U ovoj varijanti klub/kafana se bavi nabavkom pića i možete biti sigurni da ništa neće nedostajati, a uz to se ne bavite povraćajem pića koje nije popijeno.

Možemo Vam obezbediti i usluge keteringa tako da svoje goste možete poslužiti velikim izborom hrane, mada prihvatamo i da vi obezbedite posluženje.

ŠTA ULAZI U CENU

Svaki lokal koji se iznajmi za proslavu rođendana već poseduje sav potreban inventar, uključujući ozvučenje i rasvetu, a u cenu je uključeno i osoblje zajedno sa dj-om. S obzirom na to da je muzika jedan od bitnih preduslova dobre žurke, sa dj-om se pre žurke možete dogovoriti oko pesama koje će se puštati. Kako biste izbegli gužvu na ulazu, najbolja opcija je da svi gosti sa sobom imaju neku vrstu pozivnice sa kojom će ulaziti u klubili da napravite spisak zvanica, jer se ceo proces ulaska gostiju u klub odvija mnogo brže.

Svi lokali koje imamo u ponudi se mogu lično pogledati pre donošenja bilo kakve odluke, a naši menadžeri će vam izaći u susret i zajedno sa vama napraviti ponudu koja najbolje odgovara vašim željama i potrebama.